Spring naar de inhoud

B2B

Rikafi gaat verder dan alleen kwaliteitskoffie voor individuele koffieliefhebbers. We bieden ook op maat gemaakte koffieoplossingen voor bedrijven. Onze zakelijke diensten omvatten alles, van hoogwaardige koffiebonen en apparatuur tot professioneel advies en ondersteuning. Of je nu een klein kantoor beheert of een groter bedrijf runt, Rikafi heeft de perfecte oplossing om aan je zakelijke koffiebehoeften te voldoen. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om elke werkdag te beginnen met de beste kop koffie.

Pre-owned machines

Rikafi biedt kostenbesparende oplossingen voor bedrijven, waaronder zorgvuldig geselecteerde en gereviseerde pre-owned professionele koffiemachines. Met onze pre-owned machines kun je hoogwaardige koffieapparatuur verwerven en toch binnen je budget blijven.

lees meer…

Rikafi@work

Geef je werknemers en klanten de perfecte koffie-ervaring met onze op maat gemaakte koffie-oplossingen voor op het werk. Wij zorgen voor hoogwaardige koffieapparatuur, koffiebonen van topkwaliteit en professionele ondersteuning, waardoor jouw bedrijf elke dag met de beste koffie kan beginnen. Neem contact op en dan werken we voor uw bedrijf een voorstel uit op maat.

Neem contact op…