Spring naar de inhoud

Spiced old fashioned

    Wat heb je nodig?

    • 50 ml Rikafi Coffee Spiced Rhum
    • 1 suikerklontje (of 1 tl suikersiroop)
    • 2–3 scheutjes Angostura bitters
    • IJsblokjes (grote blok of sphere)
    • Sinaasappelschil (voor garnish)

    Let’s go!

    1. Voorbereiden glas – Neem een lowball/old fashioned glas.
    2. Suiker en bitters – Leg een suikerklontje in het glas en voeg 2–3 scheutjes Angostura bitters toe. Plet zachtjes tot de suiker oplost. (Gebruik je suikersiroop: gewoon roeren).
    3. Rhum toevoegen – Schenk 50 ml Rikafi Coffee Spiced Rhum in het glas.
    4. IJs toevoegen – Voeg een groot ijsblok toe en roer rustig 20–30 seconden om te koelen en te verdunnen.
    5. Afwerken – Knijp een zeste van sinaasappel uit boven het glas voor de aroma’s en leg de schil erin als garnish.